Matrend

cropped matrend magazin.png

A Hajdúsági Sütödék-csoport leányvállalatai lesznek az elsők, akik MI támogatással fejlesztett termékeket mutatnak be.

Három új, MI ihlette termékkel jelentkezik a fogyasztó néhány hét múlva: a sokmagvas rombusz, a szilvás-magvas rúd és a csevegőkenyér nevű péksütemények már kaphatóak lesznek Debrecenben – számol be a Haon.

A Hajdúsági Sütödék Zrt. vezérigazgatója, Szakács Tamás a debreceni Divinus Hotelben tartott beszédében elmondta, hogy az elmúlt időszakban megújult a régió meghatározó sütőipari vállalata az ízektől a technológiáig, valamint a hazai fogyasztói igények felmérésétől a termékfejlesztésig.

A MI-platformok egy évvel ezelőtt kerültek nyilvánosságra, és a Hajdúsági Sütödék volt az első a szektorban, aki az innováció felé fordult az országos szinten.

A vezérigazgató szerint a lakosság néhány hét múlva meg is kóstolhatja ezen fejlesztések eredményét. Szakács Tamás kiemelte, hogy az új technológia etikai elvüket követve minden fontos döntést ember hoz, így az ízek és a fogyasztói élmény tekintetében is az emberek véleményét vették figyelembe.

A szakember rámutatott, hogy a modern intelligencia eleinte idegennek tűnhet, de idővel a mindennapjaink természetes részévé válik. Ezért döntöttek az iparágban forradalminak számító fejlesztések mellett.

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük