Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy 83 éves lajosmizsei asszonytól tizenkét millió forintot zsákmányoltak, míg a kertben gyomlálgatott. Az idegen egy ideig a ház körül ólálkodott és beleskelődött az udvarokra.

Ez rendkívül aggasztotta az idős hölgyet, ezért megkérte a férfit, hogy távozzon. Úgy tűnt, hogy az idegen nem okoz több kellemetlenséget, ugyanis elhagyta a helyszínt. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az asszony visszatért a munkához, de nem sokkal később ismét észlelte a férfit, aki most már sietősen távozott.

Ez gyanús volt számára, ezért rohant be a házba, hogy ellenőrizze az értékeit. A megérzése sajnos helytállónak bizonyult, mert eltűnt a pénzkazettája, amiben az évek során 12 millió forintot gyűjtött össze.

A nyugdíjas azonnal értesítette a kecskeméti rendőröket. Beszámolt nekik arról is, hogy a kaput és a bejárati ajtót becsukta ugyan, de nem zárta be, így a tolvaj könnyen bejuthatott. A pénzkazettát ugyan becsukta, de benne hagyta a kulcsát, és nem is rögzítette a fémdobozt.

Egy közeli ingatlanon lévő kamera rögzítette az elkövetőt, akit a felvételek alapján sikerült azonosítani. A 37 éves férfit jelentős értékre elkövetett lopással gyanúsítják. A rendőrség befejezte a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

via 24.hu nyomán

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük