Matrend

cropped matrend magazin.png

Egyetlen nap alatt közel 9 ezer gépjármű sebességét ellenőrizték a II. kerületben, ahol összesen 54 gyorshajtóval találkoztak. Ugyanebben az időszakban a XI. kerületben két nap alatt 403 gyorshajtót regisztráltak, közülük egy sofőr 138 km/órával száguldott.

A Máriaremetei útra és a Nagykovácsi útra telepített trafiboxok kamerái előtt, 2023. augusztus 8-án összesen 7066 jármű haladt el a II. kerületben, és közülük 20 haladta meg a megengedett sebességhatárt. Ezen a napon az Árpád fejedelem útján is ellenőrizték a forgalmat, ahol 1905 jármű haladt el a kamerák előtt, közülük 34 autó közlekedett gyorsabban a megengedett sebességnél. A legnagyobb mértékű gyorshajtást az Árpád fejedelem útján mérték, ahol egy autós 50 helyett 87 km/órával közlekedett, amiért 60 ezer forintos közigazgatási bírságot várhat.

A XI. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. augusztus 9-én a Nagyszőlős utcában végeztek sebességmérő akciót. Az ellenőrzés rövid idő alatt, kevesebb mint öt óra alatt, közel 3000 jármű közül 196 lépte túl a megengedett sebességet. Az egyik legsúlyosabb esetben egy autós 50 helyett 93 km/órával száguldott, amiért szintén 60 ezer forintos közigazgatási bírságot róttak ki.

A következő napokban az Andor utcában és a Nagyszőlős utcában újabb ellenőrzéseket végeztek, ahol összesen 5360 jármű haladt el, és közülük 207 autó megsértette a 50 km/óra sebességhatárt. A legsúlyosabb esetben egy sofőr 138 km/órával száguldott, amiért a több mint kétszeres túllépésért 300 ezer forintos közigazgatási bírságot kell fizetnie.

via 24.hu nyomán/ illusztráció wikimedia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük