Matrend

cropped matrend magazin.png

A rendőrség vizsgálja Remi Lucidi halálát Hongkongban, miután lezuhant a 220 méter magas Tregunter toronyházról – közli a South China Morning Post. A 30 éves francia férfi híres volt arról, hogy világszerte megmászta a felhőkarcolókat, és a social mediában rendszeresen osztott meg képeket a teljesítményeiről. Dubajban és Bulgáriában is készített szelfiket a magas épületek tetejéről, sőt egy tavaly októberi videón látható, ahogy magabiztosan sétál a 300 méter magas Franciaország legmagasabb kéményén.

A lap szerint Lucidi csütörtök este nem sokkal 18 óra előtt érkezett a toronyházhoz, és azt mondta a biztonsági őrnek, hogy egy barátját látogatja meg a 40. emeleten. Azonban mielőtt az őr rájött volna, hogy hazudott, Lucidi már beült a liftbe. A biztonsági kamerák felvételei szerint a 49. emeleten szállt ki a liftből. Később utoljára fél 8 körül látták élve kopogtatni a Tregunter Tower 68. emeletének ablakán, valószínűleg valami probléma merült fel, és segítségre lehetett volna szüksége. Az ablak másik oldalán egy megrémült házvezetőnő állt, aki azonnal értesítette a rendőröket, de ők már csak a lezuhant férfi halálát tudták megállapítani.

A hatóságok később felkeresték az Ashoka Hostelt, ahol Lucidi megszállt, és összegyűjtötték a holmiját, útlevelét és a laptopját.

via telex.hu nyomán / borító Wikimedia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük