Matrend

cropped matrend magazin.png

Eladta a kocsiját, majd a pénz átvétele után elhajtott egy fiatal férfi vele Balatonbogláron. A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 22 éves férfi egy internetes alkalmazáson keresztül talált egy gépkocsit, majd miután sikerült megegyeznie az eladóval, este fél nyolc körül meg is jelent a megbeszélt balatonboglári helyszínen.

Pár perccel később az eladó is megérkezett ötödmagával. A vevő megvizsgálta az autót, és mivel mindent megfelelőnek talált, át is adta a vételárat a hasonlóan fiatal eladónak.

A férfi ekkor készségesen felajánlotta a segítségét, hogy a járművel felparkoljon a vevő trélerére, ehelyett azonban elhajtottak.

A rendőrség közleménye szerint a körzeti megbízottak rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, aki önkéntesen jelentkezett a rendőrségen. A fonyódi nyomozók csalás vétsége miatt gyanúsították meg a 20 éves budapesti lakost. A férfi vallomásában azt mondta, hogy azért hajtott el a helyszínről, mert nagyon megijedt a vevőtől. A rendőrök a korábban átadott vételár egészét lefoglalták és visszaadták a jogos tulajdonosnak.

via 24.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük