Matrend

cropped matrend magazin.png

Persze, itt egy átírt változata a szövegnek:

Egy 25 éves férfit őrizetbe vetettek azzal a gyanúval, hogy Fülöpházán felgyújtott egy kocsit, majd egy másikat ellopott és az árokban kötött ki. Az autók tulajdonosai hanyagságból hagyták azokat nyitva.

A férfi elmondta a rendőrségnek, hogy aznap többet ivott a kelleténél egy helyi kocsmában, és mikor bezárt a söröző, rájött, hogy nem tud hazajutni. Ekkor meglátott egy nyitva felejtett autót, amibe beleült és azt felgyújtotta. Ezután talált egy másik nyitott autót, melyben értékes tárgyakra és pénzre bukkant, amit ellopott. Ráadásul a kocsiban talált pótkulcsot is megtartotta és vele autózott egy darabig, de végül az árokban kötött ki.

A rendőrök jármű önkényes elvétele, rongálás, lopás és ittas vezetés miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, majd őrizetbe vették és letartóztatását kezdeményezték.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy mindig zárják be az autójukat, kapcsolják be a riasztót, és ne hagyjanak értékeket a járműben. Továbbá ne hagyják magára gyermeküket vagy kutyájukat a kocsiban, mert a hőség pillanatok alatt komoly veszélyt jelenthet.

via 24.hu nyomán/ illusztráció pixabay.com

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük