Matrend

cropped matrend magazin.png

Ez lehet a sorsa Krausz Gábor Tóth Gabit ábrázoló tetoválásának | nlc

Krausz Gábor, a séf, Tóth Gabit ábrázoló hatalmas tetoválását százezrekbe kerülhet eltávolítani. A séf, aki néhány évvel ezelőtt készíttette el a tetkót akkori feleségéről, most elvált, és új párkapcsolatba lépett. A Meglepetés Magazin megkérdezte tőle, hogy mi lesz a tetoválás sorsa, mire Krausz Gábor elmondta, hogy mostantól átgondoltabban tervezi a tetoválásokat.

A séf azt is elmondta, hogy van néhány olyan tetoválása, amit már nem érez magáénak, és ezeket átalakíttatja. Emellett tervezi egy új tetoválás készítését, amely a Dancing nevű programra utalna.

Azonban ha Krausz Gábor úgy döntene, hogy el szeretné távolíttatni a Tóth Gabit ábrázoló tetoválást, ez nemcsak fájdalmas, hanem költséges eljárás is lenne. A lézeres eltávolítás esetében egy alkalom 25-30 ezer forintba kerül, és a festéktől, a bőrtípustól függően általában 6-10 alkalomra van szükség. Így a teljes folyamat százezres nagyságrendű összeget emészthet fel, hogy eltüntessék Tóth Gabi portréját a séf karjáról. Alternatív megoldásként néhány szakember vállalja a tetoválás fedőtetoválással történő átalakítását, így a nemkívánatos tetoválást egy újabb, szép tetoválással fedik le.

via penzcentrum.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük