Matrend

cropped matrend magazin.png

A 85. életévébe lépett Koncz Gábor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész a Mandinernek adott interjújában úgy vélekedett, hogy a világ jelenleg nem jó irányban halad, egyre inkább a káosz és istentelenség felé. Megjegyezte, hogy ahol nincs istenlátás, ott hajlamos elvadulni a nép. Bár foglalkoztatja a kora és egyre többet gondolkodik az elmúláson, az idősödést nem tekinti könnyű feladatnak. Úgy véli, hogy a méltósággal megöregedés a legnehezebb dolog az életben.

Szerinte fontos, hogy a magyart minden rendelkezésre álló eszközzel meg kell védeni, hiszen úgy látja, hogy veszélyben van ez a közösség. Emellett hangsúlyozta, hogy a fiataloknak fontos példaképeket látniuk, olyan embereket, akik bátran és elszántan küzdenek hazájukért, szerelmükért, és elveikért akár az életüket is feláldozva.

Koncz Gábor arra buzdít mindenkit, hogy törekedjenek arra, hogy jó magyarok legyenek, és maguk is tegyenek azért, hogy ez sikerüljön. Kiemelte, hogy nagyra tartja a miniszterelnököt, mert őt a század legnagyobb politikusának tartja. Számára az a legfőbb erénye, hogy nem adja fel, nem nyúl erőszakhoz, és példát mutat az állhatatosságról. Koncz hálát ad Istennek, hogy még a miniszterelnök regnálása alatt élheti az életét.

illusztráció flickr.com

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük