Matrend

cropped matrend magazin.png

Az ózdiak összefogtak Molnár Roland megmentéséért, aki húsevő baktériummal fertőződött meg. A 33 éves férfi veséje leállt, és gépek tartják életben, miközben az orvosok az egyik karját igyekeznek megmenteni. Molnár Roland életvidám családapa és szerető férj, aki decemberben került kritikus állapotba, amikor a testében felfedezték a húsevő baktérium jelenlétét. Azonnal műtétet hajtottak végre, de szervei részben leálltak.

Az ózdi közösség, valamint a város hivatalos honlapja is részletezte a történetet, kiemelve Molnár Roland életútját és az egészségi állapotát. Az unokatestvér beszámolója szerint a férfi jelenleg lélegeztető gépen van, veséje leállt, a keringése nem működik, és gépek tartják életben. A jelenlegi fázisban a keze megmentése a fókusz, és bár a bőr pótlására is szükség lehet, az elsődleges cél a kar megőrzése.

A családnak sürgősen szüksége van vérre, mivel a húsevő baktérium kiürítéséhez több vérre van szükség. Januárban két véradást is szerveznek az ózdi Civil Házban, és minden segítséget örömmel fogadnak.

Az esetről szóló híradás kiemeli, hogy bár Molnár Roland állapota súlyos, a kilátásai reménykeltőek, és a család a közösség támogatására szorul.

via 168.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük