Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy súlyos munkahelyi baleset történt csütörtökön egy gumiszervizben Nagykanizsán. Az áldozat egy fiatal férfi, G. Péter, akit egy szétrobbant traktorkerék miatt messzire repített, súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedve.

G. Pétert mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az orvosoknak számos műtétet kellett elvégezniük: operálni kellett a koponyáját, több bordája és az egyik lapockája is eltört. Emellett a bal karja is súlyosan megsérült, és műtétre szorult. Sajnos a bal lábát az orvosoknak nem sikerült megmenteniük, így comb felett amputálták.

A sérült férfi édesanyját csak másnap délelőtt értesítették a balesetről, azonnal a kórházba sietett. Látogatáskor megpróbált hozzá beszélni, de a zokogástól alig volt erre képes. Azonban úgy tűnt, hogy kicsit reagált a próbálkozásra, mert kinyitotta a szemét és az ajka is megmozdult. A nővérek szerint ez jó jel, ugyanakkor az orvosok tájékoztatása szerint az elkövetkező napok kritikusak lesznek.

Az édesanya szeretné pontosan megtudni, hogyan változott az életerős fiából egy pillanat alatt rokkanttá, és hogy mi vezetett a tragédiához.

via blikk.hu nyomán / illusztráció freepik.com

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük