Matrend

cropped matrend magazin.png
Galambos Lajos otthonápolási kérelmét elutasították, így Lajcsi továbbra is a börtönben marad. Az ügyvédje újabb információkat osztott meg a zenész egészségi állapotáról.Lagzi Lajcsi védője szerint a védenc állapota folyamatosan romlik, ezért mindent megtesznek azért, hogy elhagyhassa a baracskai börtönt, még akkor is, ha az otthonápolási kérelmet elutasították. Ahogy korábban a Blikk is beszámolt, Lajcsi az áramlopási ügyében kapott letöltendő büntetést.

„Én azt látom, hogy a döntés kezdetben nagyon megviselte, de ez érthető. Most már sokkal jobban van pszichésen. Éppen arról számolt be, hogy a séta alkalmával Kosztolányi- és Örkény-novellákat olvasott fel a fogva tartott társainak, tehát próbálja erősnek tartani magát” – mondta Lagzi Lajcsi ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.

Galambos Lajos egészségi állapota már olyannyira rossz, hogy a mindennapi tisztálkodását sem tudja egyedül elvégezni, ezért segítségre van szüksége. Az orvosi utasítás és engedély alapján jogosult segítséget kérni ebben az ügyben. Ezért azt állítani, hogy nincs olyan betegsége, ami miatt segítségre szorul, több kérdést vet fel, mint amennyi megnyugtató választ adna – tette hozzá a zenész védője a Tények Plusz műsorában.

via blikk.hu nyomán / illusztráció freepik.com
Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük