Matrend

cropped matrend magazin.png

Balatonalmádiban játszódik a történet, ahol Szombathy Gyula, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész egy rendkívüli életutat bejárt egyénisége. Az élet során legyőzte a rákot, felépült a sztrókból, túlélte a szívműtétet. Az utóbbi időben azonban különleges ajándékban is részesült, amely a látását visszaadta. A szürke hályog miatt előbb a jobb, majd a bal szemét is megműtötték, és most újra tisztán látja a világot.Szombathy Gyula a rákbetegségéről vallott - Blikk

A színész elmondja, hogy az egészségéért számos csatát kellett megvívnia az évek során, de mindig bizakodó maradt a jövőt illetően. A látásproblémáinak kezelése során két szemműtéten esett át, és boldogan állapítja meg, hogy most újra láthatja a naplementét és a felesége mosolyát.

Szombathy Gyula, aki 78 éves, elmeséli, hogy bár a gyermekei távol élnek tőle, és az unokái is tanulmányaik miatt nem mindig tudnak látogatni, mégis boldog az itt töltött időben. A Balaton melletti életüket választották, elfogadva annak árnyoldalait, hogy az ünnepeken kettesben lesznek. Az elmúlt időszak nehézségei után most azonban hálás lehet a feleségének a sok szeretetért, türelemért és gondoskodásért.

Szombathy Gyula tervei között szerepel, hogy január 3-án, 79. születésnapján a feleségével és családjával együtt ünnepelje meg, és a jövőben még további évfordulókat éljen meg boldogan.

via
Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük