Matrend

cropped matrend magazin.png

Az 61-es főúton közlekedő sofőr az engedélyezett sebesség több, mint duplájával száguldott, amelyet a traffipax is rögzített – közölte a rendőrség.

A Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai a hétvégén a Tolna megyei főutakon járőröztek szokásos napi szolgálatuk keretében. Szombaton délután az ellenőrzés középpontjában az 61-es főút volt.

A tapasztalt kollégák is meglepődtek, amikor egy jármű rendkívüli sebességgel előzte meg a szolgálati autójukat. Még a traffipax is ritkán rögzít ilyen magas sebességet. A sofőr ugyanis nem 90 kilométer/órás sebességgel közlekedett, hanem 193-mal, irányban Tamási felé.

A rendőrök a szabályszegő után eredtek, akit végül sikerült megállítaniuk. A sofőr beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy egy fontos megbeszélésre tartott, ezért gyorsított fel.

A férfinak a helyszínen 260.000 forintos bírságot szabtak ki, amit azonnal kiegyenlített egy POS terminálon keresztül. Emellett a szabálysértésért 8 büntetőpontot is rögzítettek neki. – zárta a rendőrség közleményét.

via 24.hu nyomán / illusztráció flickr

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük