Matrend

cropped matrend magazin.png

Potenciális veszélyt hordozhat a gyermekek számára.

A Lidl a vásárlók biztonsága érdekében visszahívja a terméket a gyártó cég döntése alapján. A Playtive márkájú Érzékszerv-fejlesztő építőkockák gyártási folyamatában felmerült egy olyan probléma, ami kockázatot jelenthet a gyermekek számára – számol be az Origo.

A készletben található “Építőkocka színes golyókkal” elem sárga kupakja leválhat. A kupak és a kieső golyók pedig fulladásveszélyt jelenthetnek kisgyermekek és csecsemők esetében.

A Lidl Magyarország üzleteiben ezt a népszerű terméket 2023.08.24-től lehetett megvásárolni. Azonban most arra kérik a vásárlókat, hogy ezt a típusú terméket ne használják tovább, hanem vigyék vissza bármely magyarországi Lidl-üzletbe. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik.

A termékvisszahívás kizárólag érinti a Playtive Érzékszerv-fejlesztő építőkockák (Modellszám: HG10159) termék “Építőkocka színes golyókkal” elemét. A szett és a “Playtive” márka más termékeire, valamint a Lidl egyéb termékeire nem vonatkozik a visszahívás.

Visszahívja népszerű termékét a Lidl, veszélyben vannak a gyerekeink

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük