Matrend

cropped matrend magazin.png

Liptai Claudia a Forbes Flow All Stars 2023 színpadán

A Flow All Stars 2023 karácsonyi színpadán Liptai Claudia, a Forbes celeblista hetedik helyezettje, édesanya, feleség, podcast-készítő, színházi színész, és televíziós műsorok rendszeres szereplője és műsorvezetője beszélt arról, hogy hogyan képes ennyi szerepben helytállni, honnan meríti az energiát, és milyen célokkal rendelkezik.

Claudia elmondta, hogy tavaly egyfajta középkori válságot élt át, és a visszautasítástól és a feleslegessé válástól való félelmei voltak jelen. Amikor otthagyta a TV2-t, részben abbahagyta a tévézést, elvesztette a korábbi 20 évig tartó lendületét, és ez inspirálta arra, hogy visszatérjen a színházhoz és új dolgokat próbáljon ki.

A műsorvezető-színésznő a Forbes Makers szakmai vezetőjével, Musch Rozinával folytatott beszélgetésében nyíltan beszélt rossz családi mintáiról, az állandó megfelelési kényszeréről, és arról, hogy az életében mindig a pénz volt a főnök. Rámutatott arra, hogy sosem bánt meg semmit, és büszke azokra a döntéseire, amiket meghozott, beleértve a Playboy-szereplését is.

Claudia kifejezte, hogy számára a siker az érzés, hogy végig tud valamit csinálni, és a pörgés még inkább inspirálja. Megemlítette, hogy mindent szeretne, és humort használ fegyverként, hogy elnyerje mások tetszését.

A színésznő azt is elárulta, hogy az élet múlásával nincs jóban, de tervezi, hogy felkarolja az ötvenes nőket a következő nagy projektjében. Búcsúkérdésre válaszolva pedig humorral jelentette ki, hogy az ilyen életstílussal január 10-ig tartana ki, ha mostantól semmit sem csinálna.

vika forbes.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük