Matrend

cropped matrend magazin.png

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szombat délelőtt egy fekete helikopterből szálltak le a szegedi repülőtéren – tette közzé egy olvasónk szombaton.

Az OE-XWY lajstromjelű, osztrák tulajdonban lévő bérhelikoptert két sötétített üvegű Mercedes várta, egy kisbusz és egy szedán.

„Mészáros az utolsó volt, aki beszállt a kisbuszba. Nem tudtam közelebb menni, mert a testőrei körbevették a helikoptert” – jegyezte meg olvasónk.

Egyes külföldi vendégek, akik a helyszínen tartózkodtak, azt nyilatkozták lapunknak, hogy négy ember ült be a Mercedsbe: két férfi és két nő. Egyikük megerősítette, hogy látta Várkonyi Andreát.

A helikopter a szegedi repülőtéren 2023. november 4-én – Fotó: Ocskó Ferenc / Szegeder / Telex

A helikoptert a szegedi repülőtéren 2023. november 4-én fényképezték – Fotó: Ocskó Ferenc / Szegeder / Telex

Egy dolgozó és munkatársa együtt látta a két járművet elhajtani a reptérről, de a sötétített ablakok miatt nem tudták megállapítani, hogy kik ültek bennük. Azonban elmondták, hogy legutóbb, amikor Mészáros és Várkonyi tavasszal Szegedre érkeztek, két ilyen Mercedes állt a reptéren. A volt tévés Szegedre látogatása nem okozott meglepetést, Várkonyi Andrea ugyanis a városban született, és az ezredfordulót követően néhány évig belgyógyász rezidensként dolgozott egy szegedi klinikán.

A helikopter egy Agusta A109SP Da Vinci, az osztrák Glock Aviation flottájában található. A cég honlapján viszont nem szerepel bérelhető gépként. Spotterek az elmúlt években többször is látták magyarországi repülőtereken.

Levélben kerestük a Mészáros Csoportot, hogy kiderítsük, a cég tulajdonosa járt-e a szegedi reptéren, és ha igen, akkor mi volt az út célja, magán- vagy üzleti utazás-e, valamint tényleg helikopterrel érkezett-e Szegedre tavasszal. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük