Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy Instagram-modell számára majdnem tragikus végződéssel zárult egy óceánparti fotózás, amikor az influenszer a Palos Verdes-i sziklás parton pózolt. Kate Loshkareva egy gyönyörű kék ruhát viselt, és tökéletes képeket szeretett volna készíteni a sziklákon. Az időjárás kellemes volt, a napfény csillogott a vízen, minden adott volt egy remek fotózáshoz, ám a természet közbeszólt.

Kate nem számolt a hullámzással, ami aznap különösen erős volt. Egy hatalmas hullám elérte az influenszert, aki leesett a szikláról és az óceánba zuhant. Shayla Welch, egy másik influenszer, aki az eseményt rögzítette, elmondta, hogy az egész nagyon gyorsan történt.

“A fotózás vége felé jártunk, amikor Kate úgy döntött, hogy közelebb megy a vízhez, és még néhány képet csinál ott. Ekkoriban a víz teljesen nyugodt volt, csak akkor erősödött fel a hullámzás. Lemászott, és abban a pillanatban elkapta egy óriási hullám, ami belelökte a vízbe.”

Az óceán nem húzta Kate-et maga alá, hanem a sziklák alá lökte, ahol szerencsére volt egy barlang, és így a modell nem ütközött semmibe. A bátran segítőkész Shayla azt is elmondta, hogy Kate percekig nem került elő, de végül sértetlenül kijött a barlangból.

“Azt hittem, beakadt valahová a ruhája, vagy kisodródott a partra. Ekkor abbahagytam a videózást, de az emberek megtiltották, hogy menjek vissza és ne ugorjak utána. Kijött a rendőrség, egy helikopter is. Kate pedig szerencsére kimászott a barlangból teljesen sértetlenül.”

Shayla hozzátette, hogy bár félelmetes volt, de mindketten megtanulták a leckét. Az eset nyomán ismét felmerül a fontos kérdés: egyetlen lájk vagy nézettség sem ér annyit, hogy az életünket veszélyeztessük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shayla Welch (@shayla.welch) által megosztott bejegyzés

via nlc.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük