Matrend

cropped matrend magazin.png

Manuel Osváth Zsolt, a 2019-es X-Faktor felfedezettje, a ZSHOW time című műsorban vendégeskedett, ahol elmesélte életútját és a nehéz időszakokat, amelyeken átment.Élet+Stílus: „El tudtam fogadni a tényt, hogy a bántalmazás megtörtént” – Manuel elmondta, miért nem találkozott évek óta az apjával | hvg.hu

2016-ban Manuel apjától elköltöztek és egy anyaotthonban találtak otthonra Csepelen. Elmondása szerint az apja kezdett el bántalmazni, amikor még csak hétéves volt, és ez nagyon váratlanul jött, mivel előtte semmi jele nem volt az agressziónak. A fizikai bántalmazás oka lehetett rendetlenség, házimunka elhanyagolása vagy iskolai problémák. 14 évesen döntött úgy, hogy felhívja a rendőrséget, ami után néha a gyámügy is beavatkozott.

Manuel azt mondta, anyja sokáig azért nem mert elmenekülni, mert a lakhatást és a gyerekek eltartását féltette, ha otthagyja a férjét.

A családja keresztény volt, és a házasság megőrzése fontos volt számukra. Az anyagi nehézségek miatt Manuel tizenévesen elkezdett lopni, ami miatt többször kirúgták az iskolákból.

Az apja mindent tagad a mai napig, és Manuel nem tudja, hogy képes-e valaha is megbocsátani neki. Ezzel együtt Manuel elhatározta, hogy soha többé nem kerül olyan pénzügyi nehézségekbe, mint gyerekként, és mindent megad majd a családjának, és úgy fog velük bánni, ahogy kell.

Az elmúlt évek során Manuelnek nagyon fontos lett a családja, mivel most már maga is segíthet rajtuk. Támogatja őket pénzügyileg és más területeken is, és ez még szorosabbá tette a kapcsolatát az édesanyjával.

 

via blikk.hu nyomán

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük