Matrend

cropped matrend magazin.png

Az OTP február elsejétől változtat a nem saját bankszámlára, bankfiókban történő készpénz befizetésekkel kapcsolatos szabályozásán, és díjat vezet be a szolgáltatásért. A díj mértéke február elsejétől a befizetett összeg 0,6%-a lesz, minimum 1.500 forinttal. Azonban egy bevezetési akció keretében egyelőre a befizetett összeg fél százalékáért, minimum 1.000 forintért számolnak fel díjat.

A díjat a lakossági bankszámlák esetében alkalmazzák, kivéve azokat, amelyekre a tranzakciót végző ügyfélnek nincs elsődleges vagy másodlagos rendelkezési jogosultsága. Az ilyen bankszámlákra történő készpénzbefizetéseket terheli majd a díj.

Az OTP Bank továbbra is ingyenes készpénz befizetését biztosítja az ATM-hálózatán keresztül saját számlára, amennyiben az ügyfél OTP-s lakossági vagy üzleti bankkártyával rendelkezik.

Az OTP kijelölte azokat a pénztári készpénz befizetéseket, amelyek esetén nem számolnak fel díjat, beleértve saját számlára történő befizetést, különböző OTP által kezelt számlákra történő befizetéseket, valamint különböző leányvállalatok bankszámláira történő befizetéseket.

via nlc.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük