Matrend

cropped matrend magazin.png

Lekerült a tartozás Zámbó Jimmy egykori otthonáról - Blikk

Ahogyan a Blikk korábban beszámolt róla, közel 130 millió forintért kínálják azt a csepeli házat, ahol egykor eldördült a végzetes lövés.

A család nemrég elárulta, hogy nem anyagi okokból adják el az ingatlant. Azonban a tulajdoni lap tanúsága szerint az ingatlant egy kisebb adósság terhelte még 2023. november 9-én is, amelynek összege 1 millió 314 ezer forint volt.

Az adósság azóta lekerült a tulajdoni lapról, amely arra utal, hogy valószínűleg rendezték az anyagiakat, ahogyan azt Zámbó Adrián korábban ígérte.

Zámbó Adrián korábban a következőképp nyilatkozott: “A tulajdoni lapon egy korábbi tartozás szerepel, amit már rendeztük. Ez a mai napon befizetésre kerül, és a tulajdoni lapról lekerül a szóban forgó tétel.” Hozzátette, hogy már csak ő és az édesanyja laknak a 200 négyzetméteres, 4 szobás kertes házban, ezért adják el az ingatlant. Adrián érzelmileg is nehezen viseli a gyerekkora helyszínétől való megválást, de azt hangsúlyozta, hogy nincs ennek anyagi ok, inkább egyfajta teherként élik meg az ingatlan fenntartását.

Már csak Zámbó Adrián és édesanyja, Zámbó Edit, Jimmy felesége laktak a 200 négyzetméteres, 4 szobás kertes házban, ezért adják el az ingatlant / Fotó: Czerkl Gábor

via blikk.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük