Matrend

cropped matrend magazin.png

Az angliai Southendben, az Adventure Island vidámparkban történt rémisztő eset során a hullámvasút meghibásodott, és hirtelen megállt, így az utasok nagyjából 40 percig lógtak a levegőben. Az ilyen helyzetek mindig ijesztőek, de szerencsére az eset során a vidámpark alkalmazottai gyorsan és hatékonyan cselekedtek.

A helyszínen lévő szemtanúk beszámolója szerint az 8 utast sikeresen evakuálták, köztük egy 8 éves kislány is volt. Az emberek nem estek pánikba, ami lehetővé tette, hogy mindenkit biztonságban kimenekítsenek a hullámvasútból.

A vidámparkokban mindig nagyon fontos a biztonság, és a gépek meghibásodása esetén az alkalmazottak felkészültsége és gyors reakciója kulcsfontosságú a vendégek biztonságának megőrzéséhez. Az eset után valószínűleg alapos vizsgálatra kerül majd sor, hogy megértsék, mi okozta a hullámvasút meghibásodását, és megfelelő intézkedéseket hozzanak az ilyen incidensek megelőzésére a jövőben.

Szerencsére az utasok és az alkalmazottak megfelelő cselekedeteinek köszönhetően ez a rémisztő helyzet végül jól végződött, és senki sem sérült meg a hullámvasút leállása során.

via blikk.hu nyomán / illusztráció pxhere.com

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük