Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy 75 éves keceli férfit őrizetbe vettek, miután többször fejbe vágta baltával lakótársát, amiért az megitta az összes borukat. A férfi azt állította, hogy az áldozat maga okozta a sérüléseit, de a rendőrök hamar kiderítették az igazságot.

A tragédia február 23-án hajnalban történt. Az áldozat és a gyanúsított együtt boroztak, majd amikor aludni mentek, még maradt egy kevés az italból. Reggel a gyanúsított keresni kezdte az előző esti lőrét, ám sehol sem találta. Megkérdezte a lakótársától, aki az egyik szobába irányította. A szobában azonban csak egy üres üveg hevert a földön.

Ezt az illető valószínűleg tréfának szánta, csakhogy a cimborája mindezen bedühödött, s többször fejbe vágta egy baltával. Az idős áldozat nem élte túl a bántalmazást, a kórházban életét vesztette.

A történtekről a mentőket és a rendőrséget az egyik szomszéd értesítette. A rendőrök a gyanúsítottat emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe, majd az áldozat halálát követően emberölés bűntettére minősítették át az ügyet.

via blikk.hu nyomán /

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük