Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy ausztrál férfi hamis emberrablást rendezett be, hogy egy éjszakát tölthessen szeretőjével. A férfi sms-t küldött feleségének, hogy elrablói tartják fogva, és csak reggel engedik ki. A feleség értesítette a rendőrséget, akik 200 órát és 4 millió forintot költöttek a fiktív bűncselekmény kivizsgálására. A férfit letartóztatták, és 350 óra közmunkát és kártérítést szabtak ki rá.

A férfi azt állította, hogy két férfi megtámadta őt, és elrabolta. A férfi azt mondta, hogy a férfiak egy furgonba tették, és elvitték egy erdőbe. A férfi azt állította, hogy az elrablói megverték, és megfenyegették, hogy megölik, ha nem mond igazat.

A rendőrség a férfi állításait nem találta hihetőnek. A rendőrség szerint a férfi sms-ezése feleségével nem volt összefüggő, és a férfi viselkedése is gyanús volt. A rendőrség szerint a férfi vallomása is ellentmondásos volt.

A férfit bűnösnek találták hamis tanúzás vádjával. A férfit 350 óra közmunkára és kártérítésre ítélték.

A férfi ostoba és veszélyes hibát követett el. A férfi hamis állításai miatt a rendőrségnek 200 órát kellett dolgoznia, és 4 millió forintot kellett költenie egy fiktív bűncselekmény kivizsgálására. A férfi súlyos következményekkel kell szembenéznie a tetteiért.

via blikk.hu nyomán / illusztráció freepik.com

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük