Matrend

cropped matrend magazin.png

A mexikói kongresszusban bemutattak két idegen, nem emberi holttestet. A testeket Jaime Maussan, újságíró és ufókutató vitte be a politikusok elé, eskü alatt állítva, hogy azok DNS-ének közel egyharmada “ismeretlen” eredetű, és nem részei a “földi evolúciónknak”. A holttestek állítólag a perui Cusco városában kerültek elő, és becslések szerint 1000 évesek lehetnek. A NASA reagált az eseményre, kijelentve, hogy tegyék elérhetővé a mintákat a világ tudományos közösségének, hogy megvizsgálhassák azokat.

A NASA mostanában nagy figyelmet szentel az ufók, vagy ahogy hivatalosan nevezik, a megmagyarázhatatlan rendellenes jelenségek (UAP) kutatásának. Az amerikai hadsereg által nyilvánosságra hozott nagyszabású észlelések után ezek a jelenségek ismét legitimitást kaptak.

Az amerikai hatóságok komolyan veszik a UAP-ket, mivel ezek lehetnek nemzetbiztonsági fenyegetések, lehetnek kísérleti repülőgépek külföldi riválisoktól, vagy akár földön kívüli élet jelei. Azonban az idei bejelentés nem azt jelentette, hogy bizonyították az idegen élet létezését.

A NASA továbbra is kutatja az univerzumot egy újabb lakható bolygó reményében, és bár számukra a Földön kívüli élet egy lehetőség, jelenleg nincs elég bizonyíték az idegen eredetű UAP-kre. A korlátozott számú jó minőségű megfigyelés miatt még nem lehet határozott tudományos következtetéseket levonni.

via index.hu nyomán / illusztráció freepik.com

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük