Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy tiszanánai férfi, aki magát profinak hitte, gyorsan elkapták, miután betört egy üzletbe. December 6-án reggel érkezett a jelzés a rendőrségre, miszerint egy ismeretlen hajnalban hozzáférkőzött egy üzlethez. A rendőrök megállapították, hogy nem a Mikulás volt a tettes, hanem egy visszaeső betörő, aki már korábban is követett el bűncselekményeket.

A betörő először lekapcsolta az áramot, majd kihúzta a biztonsági kamera kábelét, mielőtt a kirakatot betörte volna. Ezt követően a boltban kutakodott, és fagyasztott élelmiszereket, kaparós sorsjegyeket és 25 darab Mikulás csomagot zsákmányolt magának.

A tiszanánai nyomozók gyorsan nyomra bukkantak, és néhány órával később már a helyi férfi otthonában jelentek meg. A 30 éves férfit előállították a rendőrőrsre. Kiderült, hogy sietnie kellett haza, mert korábban elkövetett lopások miatt elrendelték számára a bűnügyi felügyeletet, és otthonát nem hagyhatta el.

Az üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt indult eljárás ellene a Hevesi Rendőrkapitányságon, továbbá kezdeményezték letartóztatását.

via police.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük