Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy dubaji feleség, Soudi, rendszeresen osztja meg luxusban gazdag mindennapjait a közösségi oldalain. Férje, Jamal mindent finanszíroz neki, beleértve a luxus vásárlásokat, kezeléseket és vacsorákat. Jamalnak csak egy szabálya van Soudi felé: mindig csinosnak kell lennie. A férfi ezen kívül semmi mást nem vár el, és azt szereti, ha a felesége gondoskodik magáról, hiszen szerinte a kapcsolat mindkét fél részéről ugyanolyan mértékben szól.

A Mirror cikkében egy videó alapján ismerteti Soudi egy napját. Először ellátogatott a luxusszállodába, a Raffles The Pal Dubai-ba, a Pálma-szigeteken, egy capuccinóra. A nő azt mondja, a kiszolgálás kiváló volt, de a kávé csak átlagos, mert a tejhab nem volt díszítve. Ezután egy arckezelésen vett részt, majd a férje meglepte egy színházi előadással, amit vacsorázás követett. A pár sushit, pizzát és desszerteket fogyasztott, bár Soudi szerint az étel csak átlagos volt, és a személyzet sem volt különleges, így úgy döntöttek, hogy nem térnek vissza.

Soudi nem az egyetlen, aki megosztja a mindennapjait, más dubaji feleségek, például Linda Andrade is hasonlóan mutatja be, hogy mennyit költ egy-egy napján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Soudi✨ (@soudiofarabia) által megosztott bejegyzés

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük