Matrend

cropped matrend magazin.png

Az MVM válaszolt az átalánydíjas ügyfeleknek számolt brutális gázszámlákkal kapcsolatos aggodalmakra. Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. bejelentette, hogy kínál 12 havi részletfizetést azoknak az átalánydíjas ügyfeleknek, akiknek a rezsicsökkentett sávhatár feletti többletfogyasztásuk miatt jelentősen magasabb összegű számlát kellett befizetniük.

Az ügyfelek panasza szerint az éves elszámolószámlát követően jelentek meg irdatlan összegű havi részszámlák gázfogyasztásuk után, még azoknál is, akik nem érték el az átlagfogyasztás szintjét az elmúlt egy évben. Az átlag alatti és feletti fogyasztás elszámolásával kapcsolatos zavar okozta az emelkedő számlákat.

Az MVM a közleményében kiemelte, hogy az érintett ügyfeleknek lehetőségük van választani a problémájukhoz legjobban illeszkedő egyéb számlázási megoldás közül, melyet az ügyfélszolgálatukon keresztül, telefonon vagy személyesen kezdeményezhetnek.

Ezzel a lépéssel az MVM próbál segítséget nyújtani az érintett ügyfeleknek, hogy könnyebben kezelhessék a váratlanul magas gázszámlákat, és megkönnyítse a fizetési terheket azoknak, akiknek megterhelő lenne az egyszeri összeg befizetése.

via 24.hu nyomán / illusztráció Wikimedia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük