Matrend

cropped matrend magazin.png

A munkáját azonnal otthagyta és féktelen költekezésbe kezdett az a férfi, aki 1995-ben megnyerte a lottó főnyereményét, de élete egy másik fordulatot vett. Az egykori régiségkereskedő, Mike Antonucci, akinek a nyereménye akkoriban hatalmas összegnek számított – összesen 2,8 millió angol font, ami több mint 1,2 milliárd forintnak felel meg.

Miután befejeződött a házassága és mindenét elveszítette, Mike elhagyta korábbi állását, és kezdettől fogva féktelen költekezésbe merült. Világszerte utazott, a Bahamákon pedig feleségül vette 28 évvel fiatalabb feleségét, a topless modellt, Kelly Arkins-t. Mike 4500 fontot (1,9 millió Ft) költött felesége mellimplantátumára, ám sajnos csak 12 hétig örülhettek azoknak, mivel a házasságuk három hónapig tartott.

Az egykori lottónyertes korábban kijelentette: “Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy működjenek a dolgok. Nem tudom, mi romlott el.” Az életét a méregdrága sportautókban, jachtokban és luxus nyaralásokban élvezte. Pénzét egy masszázsszalonba, egy éjszakai klubba és egy kocsma üzemeltetésébe is belefektette.

Azonban ez a fényűző életmód csak egy évtizedig tartott, és vállalkozásai sorra csődöt mondtak. Legutóbbi hírek szerint bútorszállítóként dolgozik, és napról napra él – állítja a The Sun.

via borsonline.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük