Matrend

cropped matrend magazin.png

Damu Roland halála után sem talált végső nyugalmat, ugyanis ismeretlen tettesek a napokban megrongálták a 47 éves színész sírját. A támadók üzeneteiben kiderült, hogy a korábbi tartozásai miatt vádolják az élő családtagokat. Damu Roland családtagjai továbbra sem találhatnak békét, és az életüket tovább nehezíti a tragédia utóélete.Damu Roland halála: ez az út vezetett a tragikus napig - Blikk

A Bors információi szerint a színész sírját ismeretlenek megrongálták, festékkel lefújták Roland nevét, és papírokat, leveleket helyeztek el a sírnál, amelyekben a korábbi tartozások rendezését követelték az élő családtagoktól.

Damu Roland rokona, Tóth István a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy meglepte és sokkolta a látvány, és bár megérti a követelést, az elkövetett cselekedetet mélységesen elítéli. A család szeretné, ha az ilyen ügyeket emberibb módon rendeznék, és nem a síron keresztül fejeznék ki a haragjukat.

Damu Roland 2015. május 28-án halt meg, és a Farkasréti temető művészparcellájában nyugszik. A színész korábban egészségügyi problémákkal küzdött, és végül a koronavírus-fertőzés végzett vele. A család most arra kéri az elkövetőket, hogy hagyják békén a sírt, és ne ezen keresztül fejezzék ki elégedetlenségüket.

via  index.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük