Matrend

cropped matrend magazin.png

A 36 éves Amy az egyik közösségi oldalon bukkant rá egy – állítólagos – szépségklinikára, mely kedvező árú botoxkezeléseket kínált. A brit nő felkereste a klinikát, ám a megadott címen egy lakóingatlant talált, a „rendelő” pedig egy rosszul megvilágított nappali volt.

„A hirdetésben szerepeltek a klinika és a nővér kifejezések, ezért azt gondoltam, hogy nagyon jó szakember lehet, aztán megérkeztem a címre, és nem egy klinika volt ott, hanem a hölgy lakása” – mesélte a BBC-nek Amy, aki úgy döntött, a körülmények dacára igénybe veszi a szolgáltatást.

„Valaki azt mondta nekem, hogy a beavatkozás olyan érzés lesz, mint egy kis méhcsípés, de nem olyan volt, hanem valójában nagyon fájdalmas” – idézte fel. Ezzel azonban még nem értek véget a megpróbáltatásai, sőt, ekkor kezdődtek csak igazán. Pár nappal a beavatkozás után ugyanis az egyik szemhéja elkezdett lelógni, majd öt nap elteltével már egyáltalán nem tudta mozgatni.

A nő ekkor felkeresett egy másik, szintén szépészeti beavatkozásokkal foglalkozó szakembert, aki szemcseppet írt fel neki. Végül több mint három hónapba telt, mire a szemhéja helyrejött.

Amy mindenkit arra figyelmeztet, nagyon alaposan gondolja meg, hol és kivel végeztet szépészeti beavatkozást.

„Bízz a megérzéseidben, és gondold át, ha kedvezményes áron kínálják a szolgáltatást: honnan származik? Legális-e? És miért olyan olcsó? Azt tanácsolom mindenkinek, hogy alaposan nézzen utána, és győződjön meg róla, hogy ismeri a mellékhatásokat és a következményeket – fogalmazott. – Ez nem olyan, mint amikor mész, és befesteted vagy gyantáztatod a szemöldöködet, itt valaki potenciálisan veszélyes mérget fecskendez az arcodba.”

Amy after the procedure

via nlc.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük