Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy észak-magyarországi ügyeleten hihetetlen veszekedés bontakozott ki a hét elején, amikor egy 35 év körüli férfi váratlanul kiderült, hogy egészséges.

A férfi és felesége együtt keresett fel egy rendelőt, mert a férj saját diagnózisa szerint otthon, egy veszekedés során szívinfarktust kapott. Az asszony kezdetben kételkedve fogadta ezt az állítást, de végül felfüggesztette a vitát és elkísérte férjét a vizsgálatra, ahogy az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán is olvasható.

A mentők alapos vizsgálatnak vetették alá a férfit, több EKG-t is készítettek, azonban semmilyen rendellenesség nyoma sem volt. A férfi az eredményeket nehezen fogadta el, továbbra is ragaszkodott saját, téves diagnózisához, de az életmentők ezen már nem tudtak segíteni.

A családi perpatvar ezután az ügyeleten folytatódott, ahol hamarosan több családtag is csatlakozott a vitához, mindannyian igyekezve igazságot tenni az ügyben. Miután egyértelművé vált, hogy senki sem szorul ellátásra, a család csalódottan hagyta el az ügyeletet.

via blikk.hu

borítókép illusztráció (freepik.com)

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük