Matrend

cropped matrend magazin.png

Dr. Medgyesi János, egy háziorvos, aki két nap alatt legyőzte a koronavírust, most elárulta, hogy miért volt villámgyors a gyógyulása.

A járványhelyzetben, amikor a felsőlégúti megbetegedések számának növekedésére számítanak, a háziorvosok is ki vannak téve a vírusveszélynek. Dr. Medgyesi János a TikTok-oldalán osztotta meg tapasztalatait, amelyek szerint hétfőn kapta el a Covidot. Kedden pozitív lett az első tesztje, majd csütörtökön a második teszt már negatív eredményt mutatott.

Az orvos számos tanáccsal szolgált arra vonatkozóan, hogyan lehet gyorsan túljutni a Covid-fertőzésen:

  1. Puritán étkezés: A betegség alatt puritán étkezésre van szükség, amelyet a levesek, teák és fehérjék fogyasztásával érhetünk el. Az édességeket érdemes kerülni. Fontos a megfelelő folyadékbevitel, és a zsíranyagcserét fokozni, míg a szénhidrátbevitelt csökkenteni.
  2. Külső epesav bevitele: A szervezetbe külső epesav bevitele segíthet a vírus zsíros burkának a lebontásában. Ez a lépés receptre vagy vény nélkül is elérhető.
  3. Görcsoldó alkalmazása: Lázas állapot esetén görcsoldót kell alkalmazni, amely segít a pangó epehólyag kiürítésében vagy az epecsatornában felhalmozódott epék kiürülésében. A rendelő által felírt gyógyszerek alkalmazása is szükséges.

Dr. Medgyesi János kiemelte, hogy azok, akik betartották ezeket a tanácsokat, és megfelelően pihentek a betegségük alatt, gyorsabban gyógyultak, mint azok, akik nem figyeltek az étkezésre és a pihenésre. Emellett hangsúlyozta, hogy az oltásnak már nincs értelme az akut kezelés során, hiszen a vakcina a megbetegedés megelőzésére szolgál, nem pedig az aktív fertőzés kezelésére.

@medfood_diet #gyógyulás #covid #fyp #orvos #stress #vegetatív #életmód #medfood #radiografia ♬ eredeti hang – Dr. Medgyesi János

via blikk.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük