Matrend

cropped matrend magazin.png

A Redditen közzétett kép alatt jelenleg is egy kommentháború zajlik, ahol a hozzászólók nehezen tudják eldönteni, ki a felelős egy hisztiző gyerek által szó szerint lerombolt csoportszobáért.

Az óvónő egy fotót tett közzé egy rendetlen óvodai csoportszobáról, amelyet a 3 éves egyik gyerek dühkitörése okozott. A szülők szerint a gyerek viselkedésével nincs baj, hiszen az csak azért történt, mert nem csinálhatott valamit úgy, ahogy szerette volna.

A Reddit közösségében sok hozzászóló egyetértett abban, hogy az ilyen típusú viselkedés elsősorban a szülők hibája, akik otthon sem lépnek fel hatékonyan a gyerek dühkitöréseivel szemben. Egyesek aggodalmukat fejezték ki, hogy a gyerekből a későbbiekben elcseszett felnőtt válhat.

Azonban voltak olyanok is, akik védelmükbe vették a szülőket, kijelentve, hogy a Reddit közössége könnyen és előszeretettel ítélkezik a szülők felett anélkül, hogy megértenék a helyzetet.Szó szerint szétverte dühében a csoportszobát a 3 éves óvodás.

Az óvónők közül egyesek szerint az ilyen típusú dühkitörések nem váratlanok, és fontos lenne megérteni, mi vezetett az adott helyzethez. Egy másik óvónő hangsúlyozta, hogy az ilyen gyerekeknek szakmai segítségre van szükségük, és meg kell beszélni velük a viselkedésüket. A csoportszobában található túl sok játékot is kifogásolták, és azt javasolták, hogy azok egy részét el kellene pakolni, hogy egyszerűbb legyen a rendteremtés a gyerekek vadabb pillanataiban is.

via nlc.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük