Matrend

cropped matrend magazin.png

Unod már, hogy folyamatosan pénzhiányban szenvedsz? Az érzed, hogy a pénz szó szerint kifolyik a kezeidből, és csak egy csoda hozhatna helyre a helyzetet? Akkor jó helyen vagy, mert a spirituális “pénzmágia” segítségével állítólag bevonhatod a szerencsédet… persze, ha hiszel benne! Érdemes minél előbb elkezdeni és biztosítani magadat az idei évre. Mi kell hozzá? Lehet, hogy meglepő lesz, de csak sóra van szükséged.

A só rendkívül fontos a mindennapi életünkben, ám sokszor elfelejtjük ezt. Kristályai elektromágneses hullámokat bocsátanak ki, amelyek elnyelik a rossz energiákat. Miért fontos ez? Mert amíg körülöttünk sok a negatív rezgés, nehéz behozni a pozitív energiát, például a pénzenergiát.

Tehát a só a negatív ionok miatt segíti a negatív Chi eltűnését, és hozzájárul a jófajta Chi vonzásához. A gyakorlat során mindenképpen tengeri sóra van szükséged, mert ennek vannak a legerősebb tisztító tulajdonságai.

  1. Helyezz el egy marék sót a bejárati ajtónál és a lakás közepén. Tárold egy edényben vagy kis textil tasakban. Cseréld ki 10 naponta, és a kristályokat dobd ki.
  2. Egy műanyagba/zacskóba csomagolt só (kb. egy kávéskanálnyi) szintén nagy segítség lehet, ezt viszont a pénztárcádban kell tárolnod.
  3. Ha súlyos anyagi problémákkal küzdesz, akkor helyezz el kis adagot a lakás minden sarkában.

Sok szerencsét!

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük