Matrend

cropped matrend magazin.png

Lódz város központjában, a Legionów utcában, egy nagy léptékű felújítási munkálat zajlik. A munkálatokat egy Facebook-csoport is figyelemmel kíséri. November 3-án a felhasználók egy szokatlan esetről számoltak be: a képek és videók szerint a munkások rendkívüli óvatossággal vették körül betonnal egy parkoló autót.

Ezenfelül az autót műanyag fóliával is letakarták, és a munka idejére deszkákkal védették, hogy a friss beton ne okozzon kárt a felnikben és az abroncsokban.

A vállalkozó megpróbálta felvenni a kapcsolatot az autó tulajdonosával, de sikertelenül. Ezért feljelentést tett a helyi rendőrségen. Egy informátor elmondása szerint a rendőrök járőrt küldtek a helyszínre, figyelmeztető üzenetet hagytak a jármű szélvédőjén, majd távoztak – nyilatkozta a Wyborcza újságnak.

Joanna Prasnowska, a lódzi rendőrkapitányság szóvivője pénteken este telefonon közölte a lapnak, hogy jelenleg nem adhat információt ezen konkrét esetről.

Marcin Maslowski, Lódz polgármesterének szóvivője kifejtette, hogy a rendszámtábla alapján azonosítani tudják a jármű tulajdonosát. Hozzátette, hogy a rendőrség szándékában áll elszállítani az autót, és hangsúlyozta, hogy mindenképpen befejezik a beruházást.

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük