Matrend

cropped matrend magazin.png

A Consumer Reports jelentése szerint az elektromos autók továbbra is gyenge megbízhatósági mutatókkal küzdenek, különféle töltési és akkumulátorproblémák miatt. A non-profit szervezet szerint az új elektromos járművek átlagosan 79 százalékkal több problémát tapasztalnak, mint a hagyományos benzines autók. A 2023-as éves autó megbízhatósági felmérés azt mutatja, hogy a hibridek még mindig megbízhatóbbak, mint a tisztán benzines járművek, de a plug-in hibridek 146 százalékkal több hibát produkálnak.

A Consumer Reports szerint az elektromos pickupok a legkevésbé megbízhatók, míg a legjobb eredményeket a kompakt autók, sportautók és kis pickupok érték el. A felmérés azt is kihangsúlyozza, hogy a nagy autógyártóknak még mindig kevés tapasztalatuk van az elektromos járművek akkumulátorainak, töltési rendszereinek és motorjainak terén, és ezek a technológiák még mindig fejlődnek.

A Tesla a listán a 14. helyen szerepel, de az amerikai gyártók között a második helyen áll. A lista első tíz helyezettje közül főleg ázsiai gyártók kerültek ki, a Lexus és a Toyota vezetésével.

A Consumer Reports vezérigazgatója megjegyezte, hogy bár a autóipar nagy változások előtt áll, a fogyasztók számára továbbra is fontos, hogy biztonságos és megbízható járműveket találjanak.

via itcafe.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük