Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy fiatal, húszas éveiben járó férfi életveszélyes sérüléseket okozott annak a haragosnak, aki egy kocsmában puszit adott a barátnőjének. A Somogy Vármegyei Főügyészség az életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt állítja bíróság elé a támadót.

A közlemény szerint a fiatalok egy somogyi falu kocsmájában szórakoztak, ahol a haragos jelen volt. A későbbi áldozat ismerős volt a lány számára, és a távozásakor puszikkal köszönt el tőle, ami túlzottan bizalmasnak tűnt a támadó számára.

A féltékeny elkövető a kocsmában már szóvá tette a későbbi áldozatnak, közben mellkason is lökte. A sértett elkerülte a konfliktust, kiment az utcára, de a dühös férfi utána szaladt. A támadó továbbra sem tudta megfékezni a dühét, és amikor elérte a haragosát, a ruházatánál fogva lehúzta, majd bal fültájékán fejbe rúgta. Az áldozat a rúgástól a földre esett, és a fejét az úttestbe ütötte.

Az áldozatnak életveszéllyel járó nyílt koponyatörése keletkezett, de az orvosi kezelés életveszélyes állapotát sikerült elhárítani. A főügyészség felfüggesztett büntetést kért a büntetett előéletű támadóra.

via 24.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük