Matrend

cropped matrend magazin.png

Tegnap elkezdődött a 2023-as Balaton Sound fesztivál, és az első napján mi is körbejártuk, hogy megnézzük, milyen árakra számíthatnak azok, akik Zamárdiban részt vesznek a fesztiválon.

Az ételek és italok terén, ha valaki éhes lenne, mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Egy hamburger például 5 800 forintba kerül, és ha extra hússal kéri, akkor plusz 1 500 forintot kell számítani.

Az alkoholos italok ára is jelentősen emelkedett idén a Soundon, amint azt régóta tudjuk. Habár a sör, ami sokak számára alapvető fesztiváli kiegészítő, a legolcsóbb alkoholos ital, mégsem filléres mulatság. Egy félliteres, csapolt sör például 1 890 forintba kerül, míg a dobozos változat 1 990 forintba. Az árak között találunk 990 forintos fél liter vizet és 790 forintos 1 deciliter bort is.

Ami a fesztivál jegyét és a szállást illeti, azoknak, akik idén egy napra látogatnak el a Balaton-parti fesztiválra, a napi jegy legolcsóbban 36-38 ezer forintba kerül. Akik több napig szeretnék élvezni a fesztivál hangulatát, azoknak lehetőségük van venni egy 3 napos bérletet 95 ezer forintért, vagy egy négynaposat 105 ezer forintért.

Természetesen azoknak, akik a hosszabb bérletet választják, szállást is kell biztosítaniuk maguknak. A fesztivál helyszínén már 11 900 forintért lehet vásárolni kempingjegyet, de akik kényelmesebb szállást szeretnének, azoknak éjszakánként nagyjából 20-30 ezer forinttal kell számolniuk ellátás nélkül.

Ennyibe kerül egy hamburger a Balaton Soundon

 

Itallista

via blikk.hu nyomán

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük