Matrend

cropped matrend magazin.png

Szörnyű tragédia rázta meg a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium szalagavató ünnepségét, amikor az egyik tanár, Csala Tibor, rosszul lett és sajnos életét vesztette. A 57 éves szakoktató fellépése után érte a tragédia, és a kiérkező mentők hosszú küzdelem után már nem tudták megmenteni az életét. Az iskola igazgatója, Dr. Komáromi Szilárd, mély tisztelettel emlékezett meg Csala Tiborról, kijelentve, hogy az iskola saját halottjának tekinti őt.

Csala Tibor a Halas Táncegyüttes tagjaként lépett fel lányával együtt az ünnepségen, és saját iskolájában is tanított. A szalagavató rendezvény utolsó produkciójaként lépett színpadra, de sajnos tánc közben kint, az épületen kívül lett rosszul, és a mentőknek már nem sikerült megmenteni az életét.

Az iskola közössége mély gyászba borult, és az elhunyt tanártól méltó búcsút vett a Facebookon. Az üzenetben az elhunytat emlékeztették, hogy most már új, mennyei színpadon és iskolai tanműhelyben találhatja magát, és onnan figyelheti szeretteit és hálás közösségét. A diákok és kollégák búcsúztak az elhunyt tanártól, aki nagy tisztelettel és emlékezettel marad meg az iskola életében.

Az ünnepségnek otthont adó sportcsarnokban egy másik diák is rosszul lett, és a mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.


illusztráció wikimedia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük