Matrend

cropped matrend magazin.png

Szalai Ádám, a volt válogatott labdarúgó autójába hajtott bele múlt hétvégén ittasan Tóth Attila üzletember, aki nemrég felbukkant a TV2 egyik műsorában.

Szombat este, Budapesten az Óbudán történt az incidens, amikor Tóth Attila, akit a Blikk információi szerint láttak a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában, ütközött Szalai Ádám Mercedes AMG G63 típusú autójával. Az eset során az autó összetört.

A helyszínen rendőrségi intézkedés történt, és kiderült, hogy Tóth Attila alkoholos befolyásoltság alatt állt. Őt elszállították. Attila partnerének, Takács Kata ingatlanközvetítőnek, aki a Kőgazdag fiatalok egyik főszereplője, közben sikerült elérkeznie a helyszínre. Ő megpróbálta kezelni a helyzetet könnyeivel küszködve.

Az eset majdnem tragédiához vezetett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy valóban történt rendőri intézkedés az adott időpontban. Tóth Attila alkoholszondája pozitív értéket mutatott, majd könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

A Blikk megkereste Szalai Ádámot és megtudta tőle, hogy szinte másodperceken múlt az életük. Az incidens pillanatában éppen a főváros III. kerületében látogatták meg öccsüket, Vilmost. Érkezés után kivették a hátsó ülésről a kislányukat, majd elindultak a ház felé. Pár pillanattal később valaki nagy sebességgel becsapódott az autójukba, ami olyan erővel történt, hogy a kocsi megrepesztett egy betonkerítést. Nagy ijedtség után visszaléptek, és látták, hogy a sofőr beszorult az autójába. Segítettek neki kijutni, majd megvárták a rendőrséget. – mondta Szalai Ádám, aki 86-szoros magyar válogatott.

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük