Matrend

cropped matrend magazin.png

A miskolci esetben a száguldozó sofőr 120 km/h sebességgel csapódott a rendőrök járőrautójának, maradandó fogyatékosságot okozva mindkét rendőrnek. A terepjárót üldöző rendőrök végül erősítésként érkeztek a helyszínre.Négy súlyos sérültet hagyott ott a miskolci ámokfutó sofőr, aki belehajtott a rendőrökbe / Fotó: TV2

Az ügyész szerint az ütközés szándékos volt, a sofőr pedig a baleset után hátrahagyta a négy sérültet, majd egy bokorban próbált elbújni, mivel jogosítványa sem volt. A járőrök közül az egyiknek csuklója szilánkosra tört, valamint több belső szerve is károsodott, míg a másik rendőr is komoly belső sérüléseket szenvedett.

Az utasok sérüléseivel a sofőr nem foglalkozott. Az egyiküknek a nyelőcsöve és egy artériája zúzódott, valamint nyolc bordája tört el és két hétig volt életveszélyben.

A vádak között szerepel közúti veszélyeztetés, hivatalos személy elleni erőszak és segítségnyújtás elmulasztása. A sofőr tagadja, hogy szándékosan hajtott volna bele a rendőrökbe, és azt állítja, azonnal fékezett és jobbra kormányozott, hogy elkerülje az ütközést. Az ítélethirdetés a közeli jövőben várható.

via blikk.hu nyomán / illusztráció wikimedia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük