Matrend

cropped matrend magazin.png

Rita és Ferenc azt állítja, hogy évekkel korábban sikerült közös képet készíteniük egy földönkívülivel. Az elképesztő történetről a tiszaföldvári pár a Borsnak mesélt, közzétéve az ominózus felvételt (itt láthatod a fotót).

“Körülbelül 4 vagy 5 éve történhetett velünk az az eset, amikor Tiszaföldváron, pontosabban Homokon voltunk a párom édesanyja kisházánál. (…) Épp indultunk egy rendezvényre vagy egy koncertre, már bezártuk a lakást és kint voltunk az udvarnál, amikor úgy döntöttünk, hogy készítünk egy közös képet” – idézte fel a történteket Rita, aki először nem vett észre semmi furcsát a fotón, de bármikor ránézett, nagyon rossz érzése támadt.

Idén azonban az egyik barátnőjével ránagyított a fotóra, akkor fedezték fel rajta az űrlényt: “Sokkot kaptam. A kép fényes nappal készült, még csak nem is este, az a lény pedig ott állt a házunkban“.

Ferenc, a párja, is arról számolt be a bulvárlapnak, hogy rossz közérzete volt, amikor szelfiztek: “Hallottunk esténként mocorgást, kutyaugatást, csörömpölést, (…) másnap elkészült a fénykép”.

via borsonline.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük