Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy házaspár rémisztő felfedezést tett otthonuk felújítása közben, amikor egy régi bőrönd került elő egy eddig elzárt helyről. A házaspár, akik a TikTokon az stonestack_rennovation felhasználónéven osztják meg otthonuk korszerűsítésének lépéseit, váratlanul találtak egy eddig ismeretlen térre a házban.

A nő először azt hitte, hogy az a tér tárolásra szolgál, de rájött, hogy le van zárva. Amikor kinyitotta az ajtót, egy szürke bőröndöt talált benn, és ezt megosztotta egy rövid videóban, amelyet már több mint 1,2 millióan láttak. A hölgy azt mondta:

“Nem feltételeztük, hogy egy holttest lenne benne. Semmi sem utalt rá, nem volt undorító szag, és legyek sem voltak körülötte.”

A nő aztán megmutatta a bőrönd tartalmát, amely csak néhány régi édességet, egy varrókészletet és egy ceruzát tartalmazott. Bár a TikTok-felhasználók megértették az állat riadalmát, miután a hölgy kinyitotta a bőröndöt, a videó végén megkönnyebbülten láthatták, hogy egy játékbaba volt a csomagban.

A baba kék szemekkel és rózsaszín ruhában volt, de néhány rajongó aggódik, hogy jobb lett volna érintetlenül hagyni a csomagot. Néhány kommentelő azt mondta:

“Meg kell találnod azt a lányt, aki a szellembabát elrejtette, én mindenesetre nem aludnék ebben a házban.”

“Az a baba okkal van ott” – fogalmazott egy másik kommentelő.

“Adjátok el a házat!” – idézte egy harmadik felhasználó a Daily Star cikkéből.

@stonestack_renovation Replying to @Kim Leslie Sorry for the delay in getting part 3 out, we have bedn extremely busy renovating and celebrating new year #fyp #hiddengems #renn #rennovation #rennovationproject #foryou #foryourpage #f #hidden #creepy ♬ original sound – Stonestack renovation

via ripost.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük