Matrend

cropped matrend magazin.png

Molnár Gusztáv jelenleg még nehezen találja a helyét a világban, hiszen egy évig kellett rehabilitációban részt vennie Komlón, ahol mindentől el volt zárva. Jelenleg sem lakása, sem autója, sem megtakarítása nincs.

A felépülésének legelején tart, miután egy évet töltött rehabilitációban alkoholproblémái miatt, ami miatt mindenét elveszítette. Az elveszítették terhelik nem csak egészségileg és lelkileg, hanem anyagilag is, és még egy jó ideig meg kell küzdenie a romboló életmód következményeivel.

A saját lábára állás még távoli cél, mivel jelenleg nincs lehetősége összegyűjteni a kéthavi kauciót. Egy sorstársával él, és azon fáradozik, hogy újra önállóan élhessen.

“Az elmúlt évek során mindent elvesztettem, nincs lakásom, autóm, vagy megtakarításom. Az egyetlen dolog, amire most futná, az a józanság, de tudom, hogy a visszaesés mindig benne van a pakliban” – nyilatkozta a Story magazinnak. Az alkoholproblémákkal küzdő színész az elvonón töltött év alatt számos feljegyzést készített, melyekből most egy megrázó monodrámát állított össze.

via rtl.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük