Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy torontói albérlet hirdetése komoly visszhangot váltott ki, mivel a jelenlegi bérlő úgy keres szobatársat havi 900 dollárért, hogy az illetőnek még egy franciaágyban is vele kell aludnia – számol be róla a New York Post.

A belvárosi, kilátással a tóra rendelkező lakást a nő szobatárs keresésére hirdette meg. A részletekből derült ki, hogy az ideális jelölt számára egy “nyitott személyiségű nő” lenne, aki hajlandó lenne mellette aludni.

A hirdetést Anya Ettinger, a torontói ingatlanközvetítő fedezte fel, majd osztotta meg a TikTokon a következő szöveggel: “Amikor azt hitted, hogy a torontói piac már nem lehet rosszabb, mégis az lett.”

A jelenlegi bérlő emellett elmondta, hogy korábban már élt együtt olyannal, akit csak a Facebookról ismert meg, és jól működött az együttélés.

A kommentek között a felhasználók nemcsak azon lepődtek meg, hogy valaki saját ágyába keres bérlőt, hanem azon is, hogy milyen árért. A 900 dollár átszámítva több mint 300 ezer magyar forint, ami még a torontói piacon is magasnak számít egy félszobáért.

via 24.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük