Matrend

cropped matrend magazin.png

Az M1-es és M7-es autópályákon, valamint a 3-as és 53-as főutakon balesetek nehezítik a közlekedést csütörtök reggel – tájékoztatott az Útinform. Az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár és Lébény között Budapest felé tartó oldalon egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött. A 149-es kilométernél a belső sávot lezárták, ami torlódást eredményez a forgalomban.

Az M7-es autópályán, Letenye felé, a 202-es kilométernél egy személygépkocsi az úttest szélén korlátnak hajtott. A helyszínelés jelenleg a leállósávon folyik.

A 3-as főúton Mezőkövesd és Mezőnyárád között egy autóbusz és két személygépkocsi ütközött, így a 145-ös kilométernél egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

Ugyancsak a 3-as főúton, Gyöngyös közelében, két személygépkocsi ütközött, ami miatt a 83-as kilométernél félpályás lezárás van érvényben.

Az 53-as főúton, Soltvadkert határában, Selymesnél egy mikrobusz az oldalára borult, és a rendőrök irányítják a forgalmat a helyszínen.

Komárom-Esztergom megyében két alsóbbrendű út járhatatlan a kisebb hóátfúvások miatt: a Kömlőd-Tata és a Tardos-Bikolpuszta közötti szakaszokat lezárták.

A Budakalász, Dobogókő és Esztergom közötti utat a 21-es és a 33-as kilométer között fakidőlések miatt lezárták. Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki gyenge hófúvás veszélye miatt, figyelmeztetve, hogy az érintett térségekben a szél alacsony hótorlaszokat emelhet a friss hóval fedett területeken. Mindenki óvatosan közlekedjen az érintett területeken.

via hirek.ma

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük