Matrend

cropped matrend magazin.png

Nemrég tudósítottunk arról, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy emődi gimnazista ellen minősített emberölés bűntette miatt. A fiatal lány megszülte, majd megszületett kislányát megölte, a tragédia körülményei az ellátatlanság és az alacsony külső hőmérséklet miatti kihűléshez vezettek.

A lány szülei nem helyeselték a kapcsolatot. A vallomása szerint a fiatal lány még az általános iskolába járt, amikor megismerkedett egy 20 éves férfival az interneten. Bemutatta volna a férfit a szüleinek, de ők ellenzik a kapcsolatot a jelentős korkülönbség miatt.

A lány, akit teherbe ejtettek, próbálta eltitkolni terhességét a szülei és környezete előtt. 2023. február végén az esti órákban az udvaron szülte meg a kislányt. Elvágta a köldökzsinórt, vécépapír-galacsinokat helyezett a baba szájába, majd az újszülöttet átdobta a szomszédos lakatlan ház udvarára.

A szülés miatt a lány kórházi ellátásra szorult, ahol megállapították a szülés tényét. A magára hagyott gyermeket a kiérkező rendőrök megtalálták, és átadták a mentőknek, de a csecsemő az ellátatlanság és az alacsony téli hőmérséklet miatt életét vesztette. A Kékvillogó.hu legújabb híreit ide kattintva érheted el!

via kevillogo

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük