Matrend

cropped matrend magazin.png

Tóth Andit ezúttal a teste miatt támadták, a visszavonult énekesnő egy videóüzenetben válaszolt a kommentelők negatív megjegyzéseire.

„Soha nem fogom megérteni, hogy miért tartják magukat feljogosítva az emberek arra, hogy nyíltan beszéljenek mások testéről” – mondta Tóth Andi a videóban. „Ez egy nagyon érzékeny téma, és sokan szenvednek az ételzavarokkal. Nem szabad, hogy bárki is úgy érezze, hogy nem elég jó a teste.”

Az énekesnő arra is emlékeztetett, hogy mindenki más, és mások a szépségideáljai. „Nem kell úgy kinézni, mint egy modell ahhoz, hogy szépnek érezd magad” – mondta. „Fontos, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy.”

Tóth Andi videóüzenete példa arra, hogy fontos a testpozitív hozzáállás. Ha te vagy valaki, akit ismersz, negatív megjegyzéseket kap a testéről, fontos, hogy tudd, hogy nem vagy egyedül. Vannak olyanok, akik törődnek veled, és akik elfogadnak téged olyannak, amilyen vagy.

Ez az én testem! »Látom, fogytál! Híztál!« Ha én nem kérdeztem a véleményed, ha nem én hoztam szóba, te hogy jössz ahhoz, hogy beszélj az én testemről, mintha mindennapos dolog lenne? Nem arról beszélünk, mit vettél a boltban: egy más testről beszélünk, ami nem a tulajdonod. Pofátlanság. Nem tudhatod, egyáltalán az az illető küzd-e valamivel

via rtl.hu nyomán / kép: WikiMédia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük