Matrend

cropped matrend magazin.png

Tóth Gabi énekesnő a Mandinerrel folytatott interjújában részletezte házasságát és a kapcsolatukban átélt kihívásokat. Elmondta, hogy hosszan küzdöttek Krausz Gáborral a kapcsolatukért. A média által kirobbantott “médiabotránnyal” kapcsolatban sokáig nem szólalt meg, mert úgy érezte, az emberek előítéletekkel közelítettek a történtekhez. Az énekesnő kritizálta a “hazug cikkeket” és elutasította azokat, akik az írások miatt indulatosan viselkedtek vele.

Tóth Gabi rámutatott arra, hogy már akkor is érezte a “független, objektív, elfogadónak és nagyon liberálisnak tartó” emberek támadásait.

A világpolitikai folyamatokról szólva kifejtette véleményét, szerint a tradíciókhoz és vallási értékekhez ragaszkodók lázadóknak számítanak a globális hatalmak szemében.

Az énekesnő hangsúlyozta, hogy ő egy hívő személy, aki ebben az értékrendben és szellemben nőtt fel.

Bár Tóth Gabi a médiát kritizálta az interjú során, hozzátette, hogy a nehéz időszakban a kislánya, Hannaróza, sokat segített neki. Tervei között szerepel a nagy család és további gyerekek vállalása. Az interjú teljes verziója a Mandiner oldalán tekinthető meg.

Tóth Gabitól Peller Annáig: a lenti videóban megnézheti, kik voltak a 2023-as év sajtó által sokat tárgyalt válópereinek szereplői.

 

via rtl.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük