Matrend

cropped matrend magazin.png

Tóth Gabi elmondta a Tények Pluszban, hogy amikor felröppentek a pletykák és az emberek elkezdtek ítélkezni felettük, nem látták, milyen küzdelmeket kellett megvívniuk a kapcsolatukért. Megjegyezte, hogy sokszor ültek fel egy valótlan gyűlölethullámnak.

A kudarcot nehezen élte meg, hiszen egy olyan szerető családból származik, ahol mindenki egyben van. Ugyanakkor ma is úgy gondolja, hogy ha valaki boldogtalan az életében, merjen a szívére hallgatni és lépjen, akár gyereke van, akár nincs, mert csak egy életünk van, és mindenkinek jár a boldogság.

Tóth Gabi hozzátette, hogy a magánügyek nem tartoznak mindenki másra, és bár a kapcsolatuk már nem működött, mindketten mindent megtettek azért, hogy az házasságuk jól sikerüljön. A válásuk nem járt alázattal, és jóban vannak Gáborral, minden dolgot tisztességesen megbeszéltek.

Azt is elmondta, hogy hiszi, hogy most, hogy külön vannak Gáborral, sokkal jobb a viszonyuk, mintha együtt maradtak volna. Hannarózát közösen nevelik, a kislány Gabinál él, és hetente megy édesapjához, Krausz Gáborhoz.

A jelenlegi kapcsolatáról nem beszélt konkrétan, csak sejtelmesen nyilatkozott, elmondta, hogy nap mint nap csodák történnek vele, olyan szerető közeg várja otthon, amire minden ember vágyik, és nagyon hálás ezért. A nagy dobásra, az új dalával való bemutatkozásra készül.

Forrás: Blikk.hu nyomán

 

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük